Tarieven

Elke klant is uniek en elke opdracht is weer anders. Het aantal sessies dat we nodig hebben hangt af van verschillende factoren. Hoe groot is bijvoorbeeld uw woning en hoeveel spullen staan erin? Hoeveel tijd is er om het werk te doen? Een strakke deadline vergt een andere aanpak dan wanneer er geen tijdsdruk is. Ook de snelheid waarmee u beslissingen kunt nemen en de mate waarin u zelfstandig aan de slag wilt en kunt gaan zijn van invloed op het plan van aanpak.

Afhankelijk van uw wensen en doelen wordt er dan ook een offerte op maat gemaakt. Wilt u meer informatie, neem dan contact met mij op.

Werkwijze
1. Na een eerste contact via telefoon of mail maak ik graag een afspraak voor een kennismaking bij u thuis. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Samen inventariseren wij uw wensen en uw doelen en wat uw verwachtingen zijn.
2. Na dit gesprek ontvangt u de offerte met daarin een overzicht van de besproken aanpak, het aantal (geschatte) uren en de bijbehorende kosten.
3. Nadat u akkoord bent met de offerte neem ik contact met u op om een afspraak te plannen om aan de slag te gaan.
4. Wanneer blijkt dat de werkzaamheden meer of minder tijd in beslag nemen dan voorzien, dan stellen we het plan van aanpak bij.
5. Na elke opdracht vindt er altijd een telefonische evaluatie plaats. Na een aantal weken neem ik contact met u op om te bespreken of alles naar wens verloopt. Indien nodig geef ik u nog wat advies en/of tips. Uw feedback gebruik ik graag om me verder te ontwikkelen als organizer.
6. A Simple Life werkt discreet, vertrouwelijk en met respect voor uw privacy en eigendommen.

Op de werkzaamheden van A Simple Life zijn de algemene voorwaarden van toepassing die u hier kunt inzien.

Back to Top