Anne-Marie Kalff

Ik ben Anne-Marie Kalff, getrouwd en moeder van drie kinderen. Samen met mijn gezin woon ik sinds een aantal jaren in Hilversum.
Hiervoor hebben we 12 jaar lang in het buitenland gewoond. Na 9 keer verhuizen kan ik wel zeggen dat ik een ‘expert’ ben op het gebied van verhuizen. Ik weet wat voor impact verhuizen op je leven heeft en wat er allemaal bij komt kijken.

Sinds ik terug ben in Nederland begeleid ik ‘expats’ met het vinden van woonruimte en scholen en met het regelen van allerlei praktische zaken in een voor hen nieuw land. Met veel plezier help ik mijn cliënten om in een korte tijd, stap voor stap alles te regelen, zodat ze zo snel mogelijk hun leven weer kunnen oppakken.

Ik vind het leuk om de start van zo’n nieuw leven te organiseren en te structureren. Ik heb een goed inlevingsvermogen, ben een goede luisteraar en denk graag mee. Daarnaast ben ik praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ik houd erg van een klus aanpakken en door mijn eigen ervaringen gaat me dit ook goed af.

Deze eigenschappen pas ik ook graag toe in mijn werk als professional organizer. Ik krijg energie van het opruimen en structuur krijgen in een huis. Ik geniet ervan om alle spullen, en het huis zelf, er beter uit te laten zien. Ik zorg ervoor dat u met plezier in uw huis woont en het een fijne rustgevende plek is. Maar net zo blij word ik van het reorganiseren van een kelder of kast.Dit soort klussen pak ik heel graag samen met u aan, want u blijft altijd degene die bepaalt. Samen iets aanpakken is altijd makkelijker dan alleen.

Met mijn collega organizer Annemarie Nicholson werk ik prettig en effectief samen. Wij vullen elkaar aan en vormen hierdoor een sterk team!

Back to Top