Verhuizen

Voor veel mensen is een verhuizing een enorme bron van stress. Dat is niet zo vreemd want er moet veel gebeuren in een korte tijd en we hebben het eigenlijk al druk genoeg. Er zijn vaak genoeg helpende handen tijdens een verhuizing, maar ook dan kan een verhuizing chaotisch verlopen.

Een goede voorbereiding en planning zijn de basis van een soepel lopende verhuizing. Daarnaast is een verhuizing het ideale opruimmoment. De ervaring leert dat we in één jaar al veel spullen verzamelen die we niet of nauwelijks gebruiken en die we vaak niet eens echt nodig hebben. Weet u precies wat er allemaal op zolder, in de garage, in de kelder of in één van de vele kasten ligt?

Door voor de geplande verhuisdatum de tijd te nemen om uw spullen te sorteren voorkomt u dat er overbodige spullen mee naar uw nieuwe woning gaan. En wat is er nou fijner dan een frisse start te maken in een nieuw huis zonder de ballast van al die overtollige spullen.

Samen met u gaan wij de verhuizing voorbereiden en plannen. We bekijken welke spullen mee gaan naar de woning en welke spullen niet meer passen. We zorgen dat deze spullen een goede bestemming krijgen. Weggooien kan altijd nog en vaak kunt u er iemand anders blij mee maken.

Verkoopklaar maken

Gaat u uw huis verkopen, dan is het belangrijk om uw huis zo goed mogelijk te presenteren op de site van de makelaar en Funda. Het is dan niet alleen van belang dat het huis is opgeruimd, maar ook dat de pluspunten van een huis worden benadrukt. Een potentiële koper moet zich immers zelf in het huis zien wonen.

Wij kunnen u helpen bij het aantrekkelijker maken van de verschillende ruimtes. Dit doen we vooral met de aanwezige meubels en spullen. Soms is het verplaatsen van enkele meubels of het eventueel tijdelijk weghalen van spullen al voldoende. Eventueel kunnen we met aanvullende accessoires het huis hier en daar een ‘finishing touch’ geven. Ook het gezellig maken van de buitenruimtes hoort hierbij.

Bij verhuizingen en verkoop klaar maken van woningen werk ik graag samen met mijn collega Anne-Marie Kalff. Wij vormen een team en zijn goed op elkaar ingespeeld. Daarnaast hebben wij zelf veel ervaring op kunnen doen door onze eigen (internationale) verhuizingen.
Door onze talenten en ervaringen te bundelen kunnen wij snel en effectief grote opdrachten aanpakken.

Back to Top