Senioren

Begeleiding
Naarmate we ouder worden moeten we wel eens een beroep doen op een ander om bepaalde activiteiten te kunnen ondernemen of om bepaalde dingen te kunnen organiseren. Vaak kan er een beroep worden gedaan op een van de kinderen of een familielid. Maar, wat als de familie niet in de buurt woont? Of wat als u hen daar niet mee wil belasten omdat ze zelf ook al een vol en druk leven leiden? Uw activiteiten moeten gewoon door kunnen gaan zonder rekening te hoeven houden me de agenda van iemand anders.

Wat kan ik voor u betekenen?
Ik kan u begeleiden naar uw afspraken maar u ook helpen met praktische dingen, zoals bijvoorbeeld het organiseren van uw huishouden of het helpen met administratieve zaken. Het kan natuurlijk ook zijn dat u graag zelf iets wilt organiseren, zoals bijvoorbeeld een feestje of een uitje, maar u niet precies weet hoe u dit het beste kunt aanpakken. Het kan dan prettig zijn om dit samen met iemand te doen.
Als personal organizer denk ik graag met u mee en kan ik u helpen met het uitzoeken en het regelen van dingen. Uiteraard gaat alles in overleg met u. Ik neem u graag werk uit handen om uw wensen te realiseren.

Verhuizing
Een verhuizing is voor veel mensen een bron van stress. Voor ouderen kan het fysiek en emotioneel zwaarder zijn. Zeker bij het verhuizen naar een kleinere woning moet er veel uitgezocht en opgeruimd worden. Dat is een behoorlijke klus waar u als een berg tegen op kunt zien.

Ook hier kan ik u mee helpen. Samen bekijken we wat er mee gaat naar uw nieuwe woning en wat niet. Vaak kunnen we nog een goede bestemming geven aan de spullen die achterblijven. Verder kan ik u ook helpen met het inrichten, opruimen en gezellig maken van uw nieuwe woning zodat u zich snel thuis voelt met uw eigen vertrouwde spullen om u heen.

Bij verhuizingen werk ik vaak samen met mijn collega Anne-Marie Kalff. Wij vormen een team en zijn goed op elkaar ingespeeld. Door onze talenten en ervaringen te bundelen kunnen wij snel en effectief grote opdrachten aanpakken.

Back to Top