Plannen & Organiseren

Heeft u een bepaald doel voor ogen? Maar weet u niet zo goed hoe u dat moet aanpakken?
Heeft u een to do-lijst waar geen einde aan lijkt te komen? Een goede planning is de basis van het daadwerkelijk bereiken van uw doel(en). Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. We hebben het vaak al druk genoeg en onze agenda is al snel gevuld met andere afspraken. Soms ontbreekt het ook gewoon simpelweg aan tijd.

Het kan ook zijn dat u er tegenop ziet om aan iets te beginnen, omdat u het overzicht kwijt bent en daardoor uw doel onbereikbaar lijkt.
Vaak schuiven we de dingen voor ons uit, maar we weten ook dat van uitstel vaak afstel komt. Het kan dan prettig zijn als er iemand is die u helpt en begeleidt zodat u concreet stappen kan gaan maken. Samen bespreken we uw doel(en) en gaan we op zoek naar een haalbare planning. We kijken wat past in uw agenda en houden rekening met uw andere werkzaamheden en activiteiten. Hierbij werkt het vaak goed om het werk op te delen in kleine overzichtelijke stappen zodat u zelf verder kunt. Het befaamde duwtje in de rug doet vaak al veel. Soms is er daarna alleen nog wat begeleiding nodig.

Als personal organizer help ik graag mensen met het realiseren van hun doelen. Deze kunnen heel divers zijn, maar ook heel persoonlijk.
U kunt bijvoorbeeld denken aan:
– meer structuur aanbrengen in uw huishouden
– het helpen met organiseren van uw agenda en het inplannen van (terugkerende) activiteiten
– de planning van uw studie in aanloop naar een examen
– het organiseren en plannen van een verbouwing of een verhuizing
– het ondersteunen bij allerlei administratieve zaken, zoals bijvoorbeeld het regelen van vervoer of het maken van reserveringen.

Back to Top